Wil je vrijwilligerswerk doen? Kom naar de vrijwilligersbeurs!

Gepubliceerd op woensdag 28 februari 2024 13 u.
Op zaterdag 16 maart 2024 organiseert stad Vilvoorde voor de derde maal een vrijwilligersbeurs. Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Kom langs in cc Het Bolwerk (Bolwerkstraat 17) van 10 tot 13 uur.

De vrijwilligersbeurs is een uitgelezen kans om het aanbod te ontdekken. Tijdens de beurs kan je al jouw vragen stellen en kennis maken met de verschillende vormen van vrijwilligerswerk die de stad en de deelnemende organisaties aanbieden.

Heel wat diensten van stad Vilvoorde en Zorg Vilvoorde zijn aanwezig met een infostand. Daarnaast zijn er ook andere organisaties aanwezig: Saamo, CAW, Jeugd, Cultuur en Wetenschap vzw en (W)arm-kracht. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Schepen voor economie en wijkcontracten, Didier Cortois: "Vele handen maken licht werk is een bekend gezegde. In Vilvoorde hebben we een breed gamma aan verenigingen en organisaties die voor die extra paar handen op regelmatige basis beroep doen op vrijwilligers. Onze vrijwilligersbeurs biedt de mogelijkheid om snel en efficiënt kennis te maken met een aantal van de organisaties die jouw hulp als vrijwilliger zeker en vast zou kunnen gebruiken. Ik kan iedereen alleen maar aanraden om even langs te komen en wie weet vind je wel een match!”

Meer info? Mail naar veiligheid.preventie@vilvoorde.be of bel naar 02 255 79 90.