UPRISING STAGE x LOKALE HELDEN op 27 april

Gepubliceerd op dinsdag 23 april 2024 16 u.
Met UPRISING STAGE x LOKALE HELDEN biedt stad Vilvoorde een podium voor jong, lokaal talent uit verschillende artistieke disciplines.

Met UPRISING STAGE x LOKALE HELDEN biedt stad Vilvoorde een podium voor jong, lokaal talent uit verschillende artistieke disciplines: muziek, dans, fotografie, spoken word, DJ’s, fashion, poëzie, performance, … Onder podiumkansen verstaan we ook kansen voor expo zoals voor fotografie, beeldende kunsten, video-art, …

Er is trouwens niet alleen plaats voor lokale talenten. Het podium wordt gedeeld met artiesten van buiten Vilvoorde. Deze artiesten worden geselecteerd door Vilvoordse artiesten die mee nadenken over de programmatie.

UPRISING STAGE x LOKALE HELDEN heeft 5 live-podia en er worden op verschillende locaties in cc Het Bolwerk artistieke werken tentoongesteld. UPRISING STAGE x LOKALE HELDEN is veel meer dan ‘een concertavond’. Het is een artistieke ontdekkingstocht met speciale aandacht voor lokaal talent.

"Er zijn ook een aantal nieuwigheden dit jaar zoals een extra podium met alleen maar pianoconcerten i.s.m. de stedelijke academie voor muziek, woord en dans, een DJ-contest, en een artistieke uitdaging voor scholen. Ook hebben we dit jaar de actie ‘Lokale Helden’ van VI.BE (het steunpunt voor artiest en muzieksector) geïntegreerd in UPRISING STAGE," aldus schepen voor jeugd, sport en cultuur Moad El Boudaati.

Praktisch

  • cc Het Bolwerk
    zaterdag 27 april
    van 18 tot 00.30 uur
    Gratis inkom

Meer info is terug te vinden op: www.vilvoorde.be/uprising.