Onderwijsmarkt in Vilvoorde op woensdag 23 januari

Gepubliceerd op maandag 21 januari 2019 10.52 u.
Hoe maak je de beste keuze voor de grote stap naar het secundair onderwijs?

Welke studierichtingen kan je allemaal volgen en wat past het beste bij jou? Of wil je de middelbare scholen van Vilvoorde graag wat beter leren kennen? Kom dan zeker naar de onderwijsmarkt in Vilvoorde op woensdag 23 januari tussen 15 en 19 uur in cc Het Bolwerk. De toegang is gratis en inschrijven is niet nodig. Iedereen is welkom!

De overstap van het lager onderwijs naar het secundair onderwijs is helemaal niet eenvoudig. Je krijgt voor elk vak een andere leraar, een ander klaslokaal en er wordt een andere studiemethode gehanteerd dan je tot nu toe gewoon was. Op de onderwijsmarkt kan je al eens kennis maken met alle secundaire scholen van Vilvoorde en Machelen die met een infostand aanwezig zijn. Je komt er te weten welke studierichting je in welke school kan volgen en kan al eens proeven van wat jij interessant vindt.

Bij het LOP krijg je algemene informatie over de nieuwe aanmeld- en inschrijvingsprocedure in het secundair onderwijs voor het schooljaar 2019-2020 (meer informatie hierover kan je alvast terugvinden op www.naarschoolinvilvoorde.be).De CLB’s geven informatie over studiekeuze en demonstreren het gebruik van onderwijskiezer.be.

Meer informatie over de organisatie van de onderwijsmarkt?
Tel.: 02 255 79 30
E-mail: niek.wuyts@vilvoorde.be