Oriëntatiewandeling Park 3 Fonteinen – 4 of 6 km

Sportieve activiteit waarbij je zelf je GPS-coördinaten opspeurt

Als je aan VAC (Vilvoordse Atletiek Club) denkt, dan denk je aan buitensport, D3F, actie, oefeningen, uitdagingen, uithouding, doorzettingsvermogen en amusement. De jeugdtrainers boksten volgende oriëntatieloop/wandeling ineen voor de leden in volle coronacrisis, maar stellen deze nu graag ter beschikking voor iedereen.

Deze oriëntatieloop/wandeling brengt je op 11 verschillende locaties (punten) in het Domein 3 Fonteinen door coördinaten in te geven in Google Maps (GSM of tablet). De coördinaten voor uw volgende locatie geef je in op basis van cijfers die je op het voorwerp (gedeeltelijk afgebeeld op een foto) aantreft op je huidige locatie. Bij elke locatie kan je nog een individuele oefening uitvoeren (niet verplicht). De verplaatsing tussen de verschillende locaties doe je best al wandelend want de oefeningen op de locaties zijn redelijk intensief en er moet af en toe eens gelopen worden.

  • Waar: Domein 3 fonteinen (D3F) en grasvelden aan de VTM.
  • Start: parking ingangspoort atletiekpiste / parking tennis – Brusselsesteenweg 80 – 1800 Vilvoorde.
  • Afstand: De basisoriëntatieloop/wandeling is ongeveer 4 km lang. Met de uitbreiding leg je nog eens 2 km extra af. Je kan de tocht ook op verschillende momenten of verspreid over 2 of meerdere dagen afleggen.
  • Benodigdheden: GSM met 4G, schrijfmateriaal, eventueel een springtouw.