Naar inhoud

Grand Opening

affiche Grand OpeningMet investeringen in verschillende grote stadsvernieuwingszones heeft het stadsbestuur de voorbije jaren volop ingezet op Vilvoorde als aangename stad aan het water.

Ook het Vilvoordse stadscentrum was aan vernieuwing toe: verschillende woonstraten werden heringericht, de winkelstraten werden hoogwaardig heraangelegd, er kwam een ondergrondse parking en als kroonstuk werd ook de Grote Markt heraangelegd.

Vandaag geven we ‘onze’ Grote Markt terug aan de Vilvoordenaar: een plek waar ieder kan spelen, drinken, eten, beleven, vertoeven, schuilen, …. De indrukwekkende luifel, de waterpartij, de lichteffecten en de ondergrondse parking… de vernieuwde Grote Markt wordt de place to be in Vilvoorde.

 

En dat moet natuurlijk gevierd worden. Van 4 tot en met 7 oktober staat Vilvoorde volledig in teken van de Grand Opening van de Grote Markt, een vierdaags concept met licht- en geluidspektakel en per dag een ander type evenement. Daarmee willen we de Grote Markt voor de Vilvoordenaars maar ook voor de omliggende gemeenten op gepaste wijze terug op de kaart zetten.

 

Wij staan alvast te popelen! Jullie toch ook?

 

Contact

dienst cultuur en evenementen
tel. 02 255 79 50

Meer info