De ruimtes

Het START.huis is gevestigd in het Ortshuis, een 17de eeuws gebouw op een toplocatie in de Leuvensestraat. Perfect voor ondernemers die uit de START.blokken willen schieten, maar ook geschikt voor events, infosessies, marktjes, … Kijk eens binnen!

De ruimtes

Winkelruimtes

Het START.huis heeft drie winkelruimtes die individueel kunnen uitgebaat worden. De ruimtes zijn 26, 27 en 11m² groot en onderling met elkaar verbonden. Je doet hier dus zowel aan co-housing als co-ndernemen. Deze ruimtes kunnen bezet worden voor minimum drie en maximum 12 maanden.

Interesse in een eigen winkelruimte? De voorwaarden en tarieven vind je hier.

Winkelhub

Wil je experimenteren met het verkopen van jouw merk in een fysieke winkel, maar heb je (nog) geen ambitie om zelf een winkel uit te baten? Dan is de winkelhub misschien iets voor jou. Deze ruimte is verbonden met het START.café en biedt ruimte aan verschillende ondernemers in de vorm van een rek of tafel. De verkoop gebeurt door de uitbater van het START.café of winkelhub-bers die af en toe graag zelf eens in de winkel staan. Je kan minimum drie en maximum zes maanden een rek invullen.

Interesse in de winkelhub? De voorwaarden en tarieven vind je hier.

START.café

Het START.café is een horeca-deelconcept met een keuken, zitgelegenheid én terras. Starters met horeca ambities kunnen er één of meerdere dagen terecht om hun concept uit te testen. Zo kan jij bijvoorbeeld op woensdag, donderdag en vrijdag een soepbar uitbaten en een collega-starter op vrijdag en zaterdag een wijnbar. Ook de winkelhub maakt deel uit van het START.café, als uitbater reken jij de gekochte producten af. Deze ruimte kan bezet worden voor minimum drie en maximum 12 maanden.

Interesse in het START.café? De voorwaarden en tarieven vind je hier.

Kantoor/atelier/praktijk

Het START.huis heeft vier ruimtes die als kantoor, atelier of praktijk gebruikt kunnen worden. De ruimtes zijn 26m² groot en individueel afsluitbaar. Deze ruimtes kunnen bezet worden voor minimum drie en maximum 12 maanden.

Interesse in een eigen winkelruimte? De voorwaarden en tarieven vind je hier.

START.zaal

Onder het START.huis-dak zit een gigantische START.zaal verscholen waar zowel organisaties rond ondernemen als ondernemers zelf hun ding kunnen doen. We nodigen jou uit om hier vooral je creativiteit op los te laten. Workshops, meditatie sessies, lezingen, infomomenten, … Deze ruimte is zowel voor eenmalige als terugkerende activiteiten beschikbaar. Omdat de mogelijkheden zo divers zijn, werken we op maat.

Interesse om een activiteit te organiseren in de START.zaal? Neem dan hier contact op met ons.