Ruimtes

Het START.huis is gevestigd in het Ortshuis, een 17de eeuws gebouw op een toplocatie in de Leuvensestraat. Perfect voor ondernemers die uit de START.blokken willen schieten, maar ook geschikt voor events, infosessies, marktjes, workshops, …

De ruimtes

Winkelruimtes

Het START.huis heeft twee winkelruimtes op het gelijkvloers die individueel kunnen uitgebaat worden. Deze zijn geschikt om producten te verkopen, maar ook om aan dienstverlening te doen. Denk bijvoorbeeld aan een tattoo studio of naaiatelier, … De ruimtes zijn 27m² groot en onderling met elkaar verbonden. Je doet hier dus zowel aan co-housing als co-ndernemen. Deze ruimtes kunnen bezet worden voor minimum drie en maximum 12 maanden.

Interesse in een eigen winkelruimte? De voorwaarden en tarieven vind je hier.

Winkelhub

Wil je experimenteren met het verkopen van jouw merk in een fysieke winkel, maar heb je (nog) geen ambitie of tijd om zelf een winkel uit te baten? Dan is de winkelhub misschien iets voor jou. Deze is verbonden met de andere winkels en biedt ruimte aan verschillende ondernemers in de vorm van een rek of tafel. De verkoop gebeurt door de uitbaters van de andere winkels. Je kan minimum drie en maximum zes maanden een rek invullen. Ook geschikt voor ondernemers met een webshop!

Interesse in de winkelhub? De voorwaarden en tarieven vind je hier.

START.café

Het START.café is een horeca-deelconcept met een keuken, zitgelegenheid én terras. Starters met horeca ambities kunnen er één of meerdere dagen terecht om hun concept uit te testen. Zo kan jij bijvoorbeeld op woensdag, donderdag en vrijdag een soepbar uitbaten en een collega-starter op vrijdag en zaterdag een wijnbar. Deze ruimte kan bezet worden voor minimum drie en maximum 12 maanden.

Interesse in het START.café? De voorwaarden en tarieven vind je hier.

Kantoor/atelier/praktijk

Het START.huis heeft op de twee verdiepen vier ruimtes die als kantoor, atelier of praktijk gebruikt kunnen worden. De ruimtes zijn 26m² groot en individueel afsluitbaar. Deze ruimtes kunnen bezet worden voor minimum drie en maximum 12 maanden.

Interesse in een eigen kantoorruimte? De voorwaarden en tarieven vind je hier.

Events & flexibele invulling

  • Zowel voor organisaties als startende en ervaren ondernemers.
  • Voorwaarden en tarieven zie bijlage onderaan.

KUNST.gang

Binnenkomen in het START.huis doe je via de prachtige gang met marmeren vloer en hoge plafonds. Hier stelt de lokale organisatie Vilvoordekunst elke maand nieuw artistiek talent tentoon. Schilderkunst, woord, fotografie, … Af en toe organiseren ze ook events en activiteiten.

Een creatief idee of aanmelden voor de KUNST.gang? Laat het weten via vilvoordekunst@gmail.com.