Naar inhoud

Vrije Tijd

Dat Vilvoorde een heel gevarieerd vrijetijdsaanbod heeft, vindt u terug in deze rubriek.

 

In de Uit in Vilvoorde-kalender vindt u een overzicht van allerhande vrijetijdsactiviteiten die in Vilvoorde plaatsvinden. Wenst u hier zelf ook informatie aan toe te voegen? Dat kan. Meer informatie vindt u terug in Uit in Vilvoorde.

 

cc Het Bolwerk, het cultuurcentrum van Vilvoorde, staat steeds garant voor een aantrekkelijk en goedgevuld programma. Via deze rubriek komt u rechtstreeks op hun website terecht. Ook de Bibliotheek Vilvoorde heeft voor elk wat wils. Via Bibliotheek ontdekt u hun site.

 

Op cultureel en toeristisch vlak vindt iedereen in Vilvoorde wel wat wils. In de rubriek Cultuur en toerisme vindt u meer informatie over het Vilvoords erfgoed, het cultureel aanbod en de vele toeristische mogelijkheden zoals bezienswaardigheden en fiets- en wandelpaden.

 

Aangezien Vilvoorde haar blik naar de toekomst richt, wordt er ook veel aandacht besteed aan een breed aanbod voor de jeugd. Onder de rubriek Jeugd vindt u per leeftijdscategorie wat de stad allemaal te bieden heeft.

 

Ook de sportievelingen vinden in Vilvoorde een waaier aan mogelijkheden. Vilvoorde kent een uitgebreide sportinfrastructuur en heeft een aantal gevestigde sportieve waarden zoals bijvoorbeeld de Summer triatlon en Kijk ik fiets. Meer informatie vindt u onder de rubriek Sport.

Ben je op zoek naar een leuke activiteit (sportkampen, speelpleinwerking) tijdens een schoolvakantie? In de rubriek De leukste vakantie kan je kiezen uit een breed aanbod.

De wekelijkse markten, een dagjes shoppen, een avondje uit eten? Vilvoorde heeft een uitgebreid handelsnetwerk. In de rubriek Winkelen, markten en horeca vindt u zeker terug wat u zoekt.

Overzicht