Van speelplek tot speelplek – 6,3 of 5,5 of 3,8 km

3 wandelingen voor gezinnen met kinderen, ook geschikt voor buggy’s

Zit je kind nog in een buggy? Heb je jonge kinderen die graag buiten ravotten en spelen? Dan is deze wandeling geknipt voor jou! Ze brengt je langs heel wat leuke speelplekjes in Vilvoorde die je misschien nog niet allemaal kende…

Wandel mee, met buggy, step, loopfiets of gewoon aan de hand en ontdek speeltuinen, fonteintjes, verrassende beelden, ruimte om te lopen en fijne wandelpaden.

Je kan kiezen voor een kortere wandeling van 3,8 km, een iets langere versie van 5,5 km of ga voor extra veel spel en fun met de wandeling van 6,3 km!

Bij elke wandeling hoort ook een wedstrijd. Speur mee naar de plekken die op de foto’s staan en zet de foto’s in de goede volgorde. Bij iedere wandeling vind je een QR-code en een link waarmee je kan deelnemen aan de wedstrijd (wedstrijd loopt tot 31 december 2020). Uit de juiste antwoorden worden per wandeling 2 winnaars geloot. De winnaars ontvangen een “Vilvoordse Cadeaubon” ter waarde van 25 euro, waarmee je bij lokale handelaars kan winkelen.

Wens je graag lid te worden van de Gezinsbond? Surf dan naar www.gezinsbond.be . Meer info over de activiteiten in Vilvoorde vind je op https://www.facebook.com/gezinsbondvilvoorde/.

Veel wandel- en speelplezier!