Verblijfskaart D aanvragen + gebruik fotocabine

MAAK EEN AFSPRAAK

Indien je niet beschikt over een pasfoto die aan alle normen voldoet kan je gebruik maken van onze fotocabine. De kostprijs bedraagt 6 euro en kan contant (gepast) of met bancontact betaald worden. Maak via bovenstaande knop een afspraak.

Als je je verblijfskaart sneller nodig hebt, neem dan contact op met onze diensten om een afspraak te maken voor een aanvraag in spoedprocedure.

De verblijfskaart type D wordt afgeleverd aan niet EU onderdanen met de status van langdurig ingezetene. Klik hier voor meer informatie over de aanvraag van het statuut van langdurig ingezetene.

Klik hier voor meer informatie over deze verblijfskaart.

Als je je verblijfskaart sneller nodig hebt neem dan contact op met onze dienst om een afspraak te maken voor een aanvraag in spoedprocedure.

Tarieven:

  • Normale procedure: 23 euro.
  • Spoedprocedure (1 dag): 149 euro.

Je brengt mee


  • Je oproepingsbrief
  • Een recente kleurenpasfoto (zal gemaakt worden in onze fotocabine).
  • Je huidige verblijfskaart of het vervangingsattest.
  • Je bankkaart.

Twee tot drie weken na de aanvraag krijg je per brief bericht dat je nieuwe verblijfskaart klaarligt. Klik hier om een afspraak te maken om je verblijfskaart af te halen.

Indien je niet beschikt over een pasfoto die aan alle normen voldoet kan je gebruik maken van onze fotocabine. De kostprijs bedraagt 6 euro en kan contant (gepast) of met bancontact betaald worden. Maak via onderstaande knop een afspraak.

Als je je verblijfskaart sneller nodig hebt, neem dan contact op met onze diensten om een afspraak te maken voor een aanvraag in spoedprocedure.

MAAK EEN AFSPRAAK