ZVC Realdev Vilvoorde

ZVC REALDEV VILVOORDE heeft voornamelijk een dubbele doelstelling. Vooreerst is het de bedoeling om jongeren op een sociaal pedagogisch verantwoorde wijze te leren zaalvoetballen in clubverband.

De zaalvoetbalclub staat open voor alle jongeren uit de verschillende lagen van de Vilvoordse bevolking. Door open te staan voor iedereen draagt ZVC REALDEV VILVOORDE bij tot een sociale verrijking. Dit vertaalt zich in een diverse spelersgroep en die een mooie weerspiegeling vormt van de inwoners van Vilvoorde. ZVC REALDEV VILVOORDE Academy biedt de kans aan jongeren om in teamverband elkaar te ontmoeten, ongeacht hun afkomst, religie, jong of oud, arm of rijk. Door ze elkaar te laten ontmoeten leren ze ook elkaar respecteren. Daarnaast leren ze in ploeg- of teamverband samen te sporten of te werken om doelen te bereiken die soms het sportieve luik sterk overstijgen.

ZVC REALDEV VILVOORDE Academy zorgt er voor dat Vilvoordse jongeren zo weinig mogelijk uit de boot vallen omwille van financiële drempels. Ook culturele factoren mogen geen belemmering zijn voor de jongeren om zich bij de club aan te sluiten.

Naast het sociale aspect hebben we ook het sportief aspect waarnaar de club streeft.

Bij de oprichting was het voornamelijk in eerste instantie te doen om jongeren uit Vilvoorde gefascineerd door Futsal, een professionele omkadering en omgeving aan te bieden, waarbinnen ze zich verder kunnen ontplooien. Een kwalitatieve zaalvoetbalopleiding houdt veel meer in dan enkel deelname aan competitiewedstrijden.

Toch moet ook het objectief zijn om het beste uit elke jongere te halen op sportief vlak. Waar we in het begin slechts een 2-tal uren training voorzagen is vandaag al opgelopen naar meerdere trainingen per week. ZVC REALDEV VILVOORDE heeft vandaag 9 leeftijdscategorieën, een belofteploeg (U21) alsook een 1ste ploeg in de 2de Nationale divisie van de Belgische Futsalcompetitie die elk wekelijks op regelmatige basis en via gestructureerde en onderbouwde trainingen zich voorbereiden.

Adres

Adres
Sport- en Cultuurcentrum .K, Streekbaan 189 A, 1800Vilvoorde
GSM
0468 20 86 28
E-mail
marc.andre@zvcvilvoorde.be
Website
www.zvcvilvoorde.be

Voorzitter

Marc ANDRÉ

Adres
Hendrik I-lei 228/4/1 , 1800Vilvoorde
GSM
0468/20.86.28
E-mail
voorzitter@zvcvilvoorde.be

Secretaris

Silvia DE CABOTER

Adres
Hendrik I-lei 28/4/3 , 1800VILVOORDE
GSM
0494/52.97.87
E-mail
silvia.de.caboter@zvcvilvoorde.be