Watersportkring van de luchtmacht

De WSKLuM Vilvoorde heeft als doel de beoefening en bevordering van de watersport. Dit met een bijzondere nadruk op de kleinzeilerij.
De vereniging geeft iedereen een gelijke behandeling ongeacht ras, religieuze of politieke overtuiging, geslacht of sexuele geaardheid.


Doelpubliek


Kinderen zijn welkom vanaf hun acht jaar. Hun het plezier om op het water te vertoeven aanleren en hun een kwalitatieve watersportopleiding aanbieden in een aangename sfeer is onze betrachting. Wij willen kinderen opleiden tot watersporters, hen geduldig klaarstomen (op technisch, fysisch en mentaal vlak) voor de zeilsport met respect voor de natuur, het materiaal en hun naasten. Kinderen met een beperking begeleiden tot het plezier om op het water te bewegen gedreven door de natuurlijke elementen. Kinderen met een vrijetijdspas zijn ook welkom.

Volwassen de kans geven zich te ontspannen aan boord van een zeilboot.

Mindervaliden op aangepaste boten alle mogelijkheden geven om zich op het water te ontspannen of zich op te werken tot wedstrijdzeiler.


Leden


Onze leden kunnen gebruik maken van het clubmateriaal. Zo staan de clubboten gratis ter beschikking van onze leden. Zeilers leren zelfstandig zijn, er staat niet altijd iemand klaar om de minder leuke taken in je plaats te doen. Waar nodig wordt het individu persoonlijk geholpen. Watersport moet als waterpret worden ervaren, plezier halen uit deze beleving is een prioriteit. Kinderen worden wel gewezen op wat zij verkeerd doen en begeleid naar hoe het beter kan. Voor g-sporters worden de activiteiten aangepast aan hun kunnen en beperkingen. Kunnen zij meedoen aan activiteiten wordt dit zeer aangemoedigd.

Adres

Adres
Havendoklaan 2, 1800Vilvoorde
GSM
0470 27 57 27
E-mail
info@wsklumvilvoorde.be
Website
www.wsklumvilvoorde.be

Contact

Bernard Lataire

Adres
Havendoklaan 2 , 1800Vilvoorde
Tel.
02 252 11 43
GSM
0496 874 775
E-mail
info@wsklumvilvoorde.be

Voorzitter

Luc Singule

Adres
Eikenlaan 22 , 1820Steenokkerzeel
Tel.
02 305 43 08
GSM
0499 73 04 04
E-mail
singule-timmerman@telenet.be

Secretaris

Bernard Lataire

Adres
Drenkplaatsstraat 32 , 1800Vilvoorde
Tel.
02 252 11 43
GSM
0496 874 775
E-mail
b.lataire@telenet.be