Zorgbedrijf Vilvoorde stelt nieuw bestuur voor

Gepubliceerd op donderdag 28 februari 2019 9.59 u.
Op 12 februari 2019 vond de installatievergadering van de nieuwe algemene vergadering van Zorgbedrijf Vilvoorde plaats in lokaal dienstencentrum De Meer.

De algemene vergadering van Zorgbedrijf Vilvoorde bestaat uit de nieuw samengestelde gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn van Vilvoorde.

Op dezelfde zitting werd de nieuwe raad van bestuur aangesteld. Deze bestaat uit vijf leden: de heer Johan Serkeyn (sp.a), de heer Thomas De Mey (Open Vld), de heer Jacques Mevis (Groen), mevrouw Zinab El Jaouhari (sp.a) en mevrouw Joke Boone (CD&V). De algemene vergadering heeft tevens een nieuwe voorzitter aangeduid, de heer Johan Serkeyn en een nieuwe ondervoorzitter, de heer Thomas De Mey.

Zorgbedrijf Vilvoorde heeft tot doel een betaalbare en kwalitatieve zorg voor iedere Vilvoordenaar met een zorgvraag. De prioriteit gaat naar Vilvoorde, haar inwoners en hun noden. In die zin is het zorgbedrijf een unieke speler voor een unieke doelgroep. En dat komt ook tot uiting in het nieuwe logo.

Zorgbedrijf Vilvoorde biedt de volgende dienstverlening aan: kinderdagverblijf KaDeeke, Woonzorgcentrum Filfurdo, assistentiewoningen De Steenkaai en Het Poorthuys, vier lokale dienstencentra (Kassei, Far-West, De Meer en Den Dries), gezinszorg, poetsdienst en warme maaltijden aan huis.