Energiepunt

Je kan voor verschillende zaken bij het energiepunt terecht: advies over je energiefactuur, een energieaudit, een warmtescan, renovaties die nuttig zijn voor jouw woning en hulp bij het aanvragen van de juiste subsidies en premies.

Wil je graag renoveren maar beschik je niet over voldoende middelen, dan kan je via het energiepunt informatie inwinnen over specifieke leningen zoals het noodkoopfonds of de centrumpremie.

Je kan het energiepunt contacteren via 02 255 47 56 of energiepunt@vilvoorde.be. Daarnaast passeert het Mobiel Energiehuis doorheen het jaar in elke wijk zodat bewoners dicht bij huis met hun vragen terecht kunnen. In de buurten Broek, Slachthuis en Duchéhof (Maurits) bevinden zich heel wat oude woningen. Daarom stapt de stad er proactief naar de inwoners via bouwblokrenovaties. Adviseurs gaan er van deur tot deur om de bewoners met hun renovatievragen te helpen.

Wil je graag gecontacteerd worden door het Energiepunt, laat dan hier je gegeven na. We contacteren je zo snel als mogelijk.