Huisartsenwachtpost Midden-Brabant

Dringend een huisarts nodig 's avonds, tijdens het weekend, op een brugdag of een feestdag? Dan kan je vanaf 28 juni 2019 terecht bij de Huisartsenwachtpost in een vleugel van het AZ Jan Portaels, Gendarmeriestraat 65.

De Huisartsenwachtpost staat klaar om dringende medische zorgen te verstrekken aan inwoners van Vilvoorde, Zaventem, Strombeek-Bever, Machelen, Steenokkerzeel en Kampenhout die niet kunnen wachten om naar de eigen huisarts te gaan.

Een spoedgeval zal nog steeds via de spoedgevallendienst behandeld kunnen worden, maar de meeste problemen kunnen door de huisarts in de wachtpost opgelost worden.

Openingsuren


De wachtpost is geopend van vrijdagavond 19 uur tot maandagochtend 8 uur en op feestdagen vanaf de vooravond om 19 uur tot de ochtend na die feestdag 8 uur.

Afspraak nodig?


Via 1733 of tel.: 02 254 62 62 kan je een afspraak maken. Huisbezoeken worden enkel afgelegd bij personen die zich niet kunnen verplaatsen. Breng zeker altijd je identiteitskaart of kleefbriefje van de mutualiteit mee. De officiële tarieven worden toegepast. Betalingen gebeuren (bij voorkeur) elektronisch of cash.