Huwelijksjubilea

Ben je 50, 60, 65 of 70 jaar gehuwd? Het stadsbestuur zet jou en je partner graag in de bloemetjes. Voorafgaand aan de huwelijksverjaardag ontvangen jullie een schrijven van de stad waarin de mogelijkheden van een huldiging worden toegelicht.

Optie 1: plechtige ontvangst op het stadhuis


Een plechtige ontvangst op het stadhuis vindt plaats op een zaterdag op het middaguur. De ontvangst duurt maximum een half uur, waar jullie in de trouwzaal een bloemstuk, een financiële bijdrage in de vorm van Vilvoordse cadeaubonnen, een stadsdiploma en een korte receptie aangeboden krijgen. Jullie ondertekenen het 'register der bruiloften' van de stad en kunnen voor deze huldiging ook een beperkt aantal familieleden uitnodigen.

Optie 2: een plechtigheid in stilte


De stad zendt jullie een brief met felicitaties, jullie ontvangen een financiële bijdrage in de vorm van Vilvoordse cadeaubonnen en een bloemstuk wordt bij jullie thuis afgeleverd door een bloemist op een door jullie gekozen moment.

Optie 3: een huldiging op verplaatsing


Een afgevaardigde van de stad komt langs op jullie feest (in Vilvoorde of omliggende gemeenten) en jullie krijgen hetzelfde aangeboden als bij een plechtige ontvangst op het stadhuis.

Indien jullie graag voor één van deze opties kiezen, dienen jullie zich, in het bezit van jullie trouwboekje, twee maanden voor de huwelijksdatum aan te melden in het administratief centrum Mattenkot bij de dienst Communicatie.
Voor een ontvangst op het stadhuis en een huldiging op verplaatsing wordt op dat moment eveneens naar een aantal persoonlijke gegevens gevraagd (vroeger beroep, hobby's, kinderen ...).