Jaarmarkt en Troostkermis

We hadden iedereen dit jaar graag teruggezien op de Troostkermis en jaarmarkt, maar jammer genoeg zorgt de coronapandemie er ook in 2021 voor dat we evenementen moeten annuleren.

Op 26 april 2021 vierden we normaal onze hoogdag: de 158e jaarmarkt. We willen dit echter niet zomaar voorbij laten gaan en de sfeer van kermis en jaarmarkt ook dit jaar levend houden bij de Vilvoordenaar.

We organiseren een aantal alternatieve acties:

Escapegame The Horseman - Ontrafel het mysterie van de gebrandmerkte paarden!


Al enkele weken regent het op het politiebureau van commissaris Dedecker meldingen van gebrandmerkte paarden. Dedecker vermoedt dat de afgelasting van de jaarmarkt er voor iets tussen zit, maar van de dader(s) is voorlopig geen spoor.

Van zaterdag 24 april tot en met zondag 27 juni doet de commissaris een beroep op jullie om het mysterie te ontrafelen. Ben je ouder dan 16 jaar? Dan rekent de commissaris op jou! (Kinderen kunnen deelnemen onder begeleiding van een volwassene.) Je start met een groepje van minstens 2 spelers aan het stadhuis op de Grote Markt en wandelt op 2 à 3 uur langsheen het parcours van de jaarmarkt.