Jobbeurs

Onze regio staat voor een grote uitdaging: een goede matching tussen de vacatures bij onze bedrijven en ondernemingen en de werkzoekenden op onze regionale arbeidsmarkt.

Jaarlijks organiseert de Intergemeentelijke samenwerking Sociale economie (ISSE) Vilvoorde-Machelen-Grimbergen, in samenwerking met de OCMW’s van Vilvoorde, Machelen en Grimbergen en met VDAB een jobbeurs. Voor 2022 zal deze jobbeurs gecombineerd worden met een opleidingsbeurs georganiseerd door de VDAB en haar opleidingspartners.

Een 28-tal bedrijven en een 18-tal sociale organisaties zijn die dag aanwezig om werkzoekenden te helpen in hun zoektocht naar een job. Daarnaast zullen docenten van VDAB en haar partners aanwezig zijn om de beschikbare opleidingen toe te lichten.

Bezoekers ontmoeten er bedrijven uit de eigen regio en ontdekken hun openstaande vacatures, kunnen hun cv laten nakijken en krijgen sollicitatietips. Ook wie op zoek is naar een opleiding kan tijdens de jobbeurs de nodige informatie vinden. Mensen met een buitenlands diploma ontdekken er hoe ze dat diploma erkend kunnen krijgen.

Voor bezoekers is de toegang gratis en is inschrijven niet nodig. Wegens het beperkt aantal plaatsen wordt er aan organisaties die willen deelnemen gevraagd om zich in te schrijven via deze link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXVgudI3IjB-siWJToIAEHN8e-wpKi2R_xQnNnfEva_uN-tA/viewform.

Contact

VDAB Vilvoorde
VDAB-opleidingscentrum
Cyriel Buyssestraat 15
1800 Vilvoorde

Contactpersoon: Sandra Tuijbens - Sandra.tuijbens@vdab.be