Maand van de sportclub

Ontdek je nieuwe favoriete sport tijdens de 'Maand van de Sportclub'

Weet je niet goed welke sport je wil of kan doen? Ben je nog op zoek naar jouw nieuwe favoriete sport? Grijp dan je kans… en je sportschoenen! Want September = opnieuw 'Maand van de Sportclub'. Tijdens deze maand kan je bij heel wat Vilvoordse sportclubs komen proeven van sport. Duik snel in het meer dan aantrekkelijke aanbod.

Beproefd concept

Kennismakingslessen, trainingen of start to's,..., het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En ook nog eens allemaal gratis. Dat is het geweldige en beproefde concept van de 'Maand van de Sportclub'.

Dus ben je tijdens de coronatijd de voeling met je sport verloren? Of was je al langer op zoek naar een sport die op jouw lijf geschreven was? Wacht dan niet langer. Doe mee aan de 'Maand van de Sportclub' en grijp de kans om terug te proeven van je ‘oude liefde’ of kan je op een laagdrempelige manier ontdekken welke nieuwe sporten je liggen. Want #sportersbelevenmeer!

Activiteiten voor iedereen

Van een gratis proefles ropeskipping over atletiek tot een kennismaking met skate of orienteering: er zijn activiteiten voor iedereen van 3 tot 99 jaar!

Deelnemende sportclubs

Deelnemende sportclubs met open trainingen kan je hier vinden, neem contact met hen op om te bekijken wanneer er activiteiten zijn of kijk in de UiT-agenda: