Materiaal uitlenen

AUDIOVISUEEL EN FEESTMATERIAAL UITLENEN

Heb je materiaal nodig voor je activiteit? Dan kan je dat misschien uitlenen bij de stad.

Audiovisueel materiaal

Stad Vilvoorde beschikt over een beperkte uitleendienst voor audiovisueel materiaal zoals geluidsinstallaties en spots. Dit materiaal kan je aanvragen via de button bovenaan deze pagina.

Je kan ook terecht bij de uitleendienst van de provincie Vlaams-Brabant, of je kan materiaal huren bij private verhuurbedrijven.

Logistiek materiaal

De stad beschikt eveneens over een uitleendienst voor logistieke materialen zoals podia, dranghekken, tafels, stoelen, vlaggen, …. Die materialen zijn enkel beschikbaar voor verenigingen. De stad zorgt voor het vervoer.

Ook hier zijn er heel wat mogelijkheden in de particuliere sector. Informeer zeker ook eens bij andere verenigingen, zij beschikken soms ook over materiaal.

Sportmateriaal

Sportmateriaal kan je gratis ontlenen op de uitleendienst van Bloso.

Tenten

Voor het huren van tenten kan je terecht bij de uitleendienst voor kampeermateriaal van de Vlaamse Gemeenschap. Bij de uitleendienst van de provincie Vlaams-Brabant vind je ook een klein aanbod tenten.

Groendecoratie

Elke Vilvoordse vereniging kan voor zijn evenement groendecoratie aanvragen bij stad Vilvoorde. Hiervoor dien je een schriftelijke aanvraag te doen. De planten worden geleverd. Voor meer informatie kan bij de dienst Stads- en Wijkonderhoud terecht.