Materiaal uitlenen

AUDIOVISUEEL EN FEESTMATERIAAL UITLENEN

Heb je materiaal nodig voor je activiteit? Stad Vilvoorde beschikt over een beperkte uitleendienst voor audiovisueel materiaal zoals geluidsinstallaties en spots. Je kan ook terecht bij de uitleendienst van de provincie Vlaams-Brabant. Je kan ook steeds materiaal vinden bij private verhuurbedrijven.

De stad beschikt eveneens over een uitleendienst voor logistieke materialen zoals podia, dranghekken, tafels, stoelen, vlaggen,.... De materialen zijn enkel beschikbaar voor vereniging. De stad zorgt voor het vervoer.
Ook hier zijn er heel wat mogelijkheden in de particuliere sector. Informeer zeker ook eens bij andere verengingen, zij beschikken soms ook over materiaal.

Sportmateriaal kan je gratis ontlenen op de uitleendienst van Bloso. Voor het huren van tenten kan je terecht bij de uitleendienst voor kampeermateriaal van de Vlaamse Gemeenschap. Bij de uitleendienst van de provincie Vlaams-Brabant vind je ook een klein aanbod tenten.

Elke Vilvoordse vereniging kan voor zijn evenement groendecoratie aanvragen bij stad Vilvoorde. Hiervoor dien je een schriftelijke aanvraag te doen. De planten worden geleverd. Meer informatie vind je bij de dienst openbaar domein.