Tienerwerking Mish Mash (12-15 jaar)

Omwille van de coronamaatregelen gaat deze activiteit voor onbepaalde tijd niet door.
Eventuele terugbetalingen/herboekingen gebeuren bij heropstart van de activiteit.
Meer info volgt later.

Voor wie


Tijdens de schoolvakanties is er Mish Mash, de coole vakantiewerking in Vilvoorde voor tieners. Tieners die geboren zijn tussen 2005 en 2008 kunnen deelnemen. Zij zijn dan tussen 12 en 15 jaar.


Wat


In de krokus-, paas- en herfstvakantie organiseren we op maandag, dinsdag en woensdag tal van activiteiten en workshops in cc Het Bolwerk. Op vrijdag gaan we steeds op uitstap. Voor de paasvakantie geldt dit enkel voor de eerste week.

In de zomervakantie organiseren we de eerste zes weken Mish Mash. Deze periode start op 6 juli 2020.


Hoe


Je kan je best steeds op voorhand inschrijven zodat je zeker bent van je plaats. Indien er nog plaatsen vrij zijn kan je je ook ter plekke inschrijven. Let wel, wanneer de plaatsen vol zijn kan je niet meer inschrijven op de dag zelf.

Inschrijven kan via: https://webshopvilvoorde.recreatex.be/Home of aan onze balie: Lange Molenstraat 44, 1800 Vilvoorde


Prijs


Voor de gewone dagen bedraagt de prijs 2 euro. De prijs van de uitstappen zijn afhankelijk van de uitstap, deze varieert tussen 10 en 20 euro.

Indien je in het bezit bent van een vrijetijdspas betaal je de helft van de prijs.


Locatie


cc Het Bolwerk
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde


Wat moet ik meebrengen?


Je bent zelf verantwoordelijk voor je lunchpakket. Je kledij kan al eens vuil worden en je past je outfit best aan de weersomstandigheden aan.


Vrijetijdspas (VTP)


Je krijgt tal van kortingen op vrijetijdsaanbod in Vilvoorde. Voor meer informatie kan je je richten tot het Sociaal Huis: administratief centrum Kursaal, Kursaalstraat 40, 1800 Vilvoorde, 02 257 98 11. Je kan ook meer informatie vinden via deze link.Animator worden


Vind jij het super om kinderen en/of tieners een fijne vakantie te geven? Dan zoeken we jou om als animator te komen werken voor stad Vilvoorde. Je zal met veel enthousiasme toffe activiteiten mogen voorbereiden en begeleiden! Meer info.