Stedelijk zwembad 't Zeepaardje in het weekend gesloten

Gepubliceerd op vrijdag 22 december 2023 9 u.
Wegens tijdelijk personeelstekort is vanaf 23 december het stedelijk zwembad tot nader order gesloten op zaterdag en zondag voor het publiek.

Vanaf zaterdag 23 december zal stedelijk zwembad ’t Zeepaardje tot nader order op zaterdag en zondag gesloten blijven voor het publiek. De weekendsluitingen zijn het gevolg van een tijdelijk personeelstekort dat de stad zo snel mogelijk probeert op te lossen. Zodat iedereen weer elke dag terecht kan in het zwembad.

In de kerstvakantie is het zwembad open op 27 en 28 december 2023 en op 3, 4 en 5 januari 2024 vanaf 12 uur. Na de kerstvakantie is het zwembad open van maandag tot vrijdag op de vaste openingsuren. Alle info en openingstijden is terug te vinden op: https://www.vilvoorde.be/stedelijk-zwembad-t-zeepaardje

Het is met spijt in ons hart dat we het stedelijk zwembad in het weekend moeten sluiten. We begrijpen dat dit een jammerlijke zaak is, maar we streven ernaar om het tijdelijke personeelstekort snel op te lossen. We hopen onze bezoekers spoedig weer elke dag te mogen verwelkomen." aldus schepen voor jeugd, sport en cultuur Moad El Boudaati.