Inschrijvingen START.huis geopend

Gepubliceerd op vrijdag 17 mei 2024 9 u.
Ondernemers die op zoek zijn naar een ruimte zetten zich maar beter schrap. Zij kunnen zich tot 10 juni aanmelden voor een plek in het START.huis.

Het START.huis biedt ruimte aan startende ondernemers om te experimenteren met hun zaak. Het gebouw ligt pal in de winkelstraat en biedt verschillende handels-, horeca-, kantoor- en praktijkruimtes, een winkelhub en ruimte voor workshops, allemaal aan sociale tarieven. Zo kunnen ondernemers volop aan hun zaak bouwen, zonder al te grote risico’s.

Momenteel is het START.huis tot de nok gevuld, met onder andere een Indisch restaurant, een bloemenwinkel, kindercoach atelier, een baby conceptstore, enz… Na een jaar experimenteren verlaten sommige starters het nest en slaan ze hun vleugels uit. Het START.huis is dus op zoek naar nieuwe invullers! Je eigen vinylshop, kledingwinkel, reisbureau, patissier, tattoo studio, koffiezaak? Kunstatelier of fotostudio? Het kan allemaal! Alle info en inschrijven op www.vilvoorde.be/starthuis.

Het START.huis is een initiatief van stad Vilvoorde, met steun van de Vlaamse overheid, om ondernemerschap te stimuleren en leegstand tegen te gaan.