Contact politiezone Vilvoorde-Machelen

Contact

politiezone Vilvoorde-Machelen

Adres
Zennelaan 761800Vilvoorde
Website
http://www.politie.vima.be/

De lokale politie Vilvoorde-Machelen staat in voor een gemeenschapsgerichte politiezorg en werkt mee aan een politiezone waar de mensen met een gerust hart over straat kunnen en waar zij zich veilig en prettig voelen.

De politie beschikt ook over een elektronisch loket 'police-on-web'. Via dit loket kan je online op een veilige manier klacht neerleggen. Je hoeft dus niet langs het politiekantoor te gaan én je kan er 7 dagen op 7, 24 uur per dag terecht.

Bel buiten de openingsuren bij dringende oproepen steeds het nummer 101.

Dringende hulp en noodgevallen

Voor dringende politiehulp kunt u 24 op 24 uur terecht op het nummer 101.

Voor hulpverlening bij noodgevallen kan u ook 24 op 24 uur terecht in het hoofdcommissariaat op het adres: Zennelaan 76 te 1800 Vilvoorde.

Onthaal

We zorgen daarenboven dagelijks voor een onthaal tussen 8 en 20 uur voor alle administratieve dienstverleningen.

Dat betekent dat er na 20 uur geen dienstverlening is voor uitstelbare administratieve afhandelingen zoals het opmaken van attesten van verlies van documenten, het aanvragen van kopies of andere documenten voor verzekeringen of voor het recupereren van verloren of inbeslaggenomen voorwerpen.

Online aangifte doen?

Aangifte van fietsdiefstal, bromfietsdiefstal, winkeldiefstal en beschadigingen kan ook online ingediend worden via police-on-web: https://policeonweb.belgium.be/.

E-mail

Niet-dringende vragen kan u ook steeds via mail aan ons richten op het algemeen e-mail adres: lokale.politie@pzvima.be.

Hou er rekening mee dat dit e-mail adres enkel tijdens de kantooruren opgevolgd wordt en dus niet geschikt is voor niet dringende hulpvragen.