Sport- en spelkampen

Deze activiteit is onderhevig aan eventuele coronamaatregelen. Hou na inschrijving uw mailbox of telefoon nauwgezet in de gaten. In geval van schorsing van de activiteit wordt u persoonlijk op de hoogte gebracht. Controleer bij het inschrijven zeker of uw gegevens nog up to date zijn!

ONLINE INSCHRIJVEN

Tijdens de schoolvakanties organiseert stad Vilvoorde verschillende leuke sport –en spelweken voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Volgende sportkamp


Als de coronamaatregelen het toelaten, zal het volgende sport- en spelkamp doorgaan tijdens de krokusvakantie: van 15 t.e.m. 19 februari 2021.

Tarief


Inwoners van Vilvoorde betalen 82,50 euro (16,50 euro met vrijetijdspas) voor het eerste kind en 70,13 euro (14,03 euro met vrijetijdspas) vanaf het tweede kind.

Niet-inwoners van Vilvoorde betalen 123,75 euro per kind.

Voorwaarden


  • Op de sport- en spelkampen is Nederlands de omgangstaal. Deelnemende kinderen moeten dus Nederlands begrijpen en spreken om deel te nemen.
  • De sport- en spelkampen staan open voor kinderen van 3 tot 12 jaar.
  • Kleuters kunnen deelnemen aan de sport- en spelkampen op voorwaarde dat ze geen pamper meer dragen en alleen naar het toilet kunnen gaan.

Inschrijven


Voor de sport- en spelkampen kan je online inschrijven via Recreatex, of je kan een afspraak maken met de dienst Vrije Tijd.

De inschrijvingen voor de verschillende vakantieperiodes starten op onderstaande data:

  • Krokus- en paasvakantie: 18 januari (inwoners Vilvoorde) en 1 februari (niet-inwoners).
  • Zomer- en herfstvakantie: 19 april (inwoners Vilvoorde) en 17 mei (niet-inwoners).

1 week voor de start van de sport- e, spelkampen worden de inschrijvingen afgesloten.

Animator worden


Vind jij het super om kinderen en/of tieners een fijne vakantie te geven? Dan zoeken we jou om als animator te komen werken voor stad Vilvoorde. Je zal met veel enthousiasme toffe activiteiten mogen voorbereiden en begeleiden! Meer info.