Avond van de sportonderscheidingen

Omwille van de maatregelen genomen door het Overlegcomité op 17 november 2021, ziet de stad zich genoodzaakt de avond van de sportonderscheidingen te annuleren.

Een feestelijke avond om het Vilvoordse sportlandschap in de kijker te zetten.

Na een jaartje pauze organiseren wij op vrijdag 26 november opnieuw de avond van de sportonderscheidingen. De sporters uit onze clubs die het voorbij jaar een uitzonderlijk prestatie hebben geleverd worden gehuldigd en de trofeeën voor het sportjuweel en de sportverdienste van het jaar 2021 worden uitgereikt. We verwelkomen jullie vanaf 19.30 uur in de feestzaal van het stadhuis.

De huldigingen kaderen in een sportieve avond waarbij we Vilvoords talent aan bod laten komen met optredens van Imagination, de competitiegroep van dansschool ViadAnS en LIZZ, een Vilvoordse singer-songwriter.

Daarnaast organiseren we een panelgesprek met onder meer Dominique Beayens, topsportschool volleybal, en onze stadambassadeur Noor Vidts. De avond wordt afgesloten met een receptie waarbij je kan kennis maken met andere sporters en clubmedewerkers uit Vilvoorde.