START.huis

Het START.huis is een initiatief van Stad Vilvoorde om ondernemerschap te stimuleren en de leegstand tegen te gaan. Dit doen we door enerzijds zelf een gebouw in te vullen in de winkelstraat en anderzijds door de starters na hun termijn te begeleiden met een doorstart naar een eigen pand in de stad.

Voor ondernemers

Door een gebouw ter beschikking te stellen aan startende ondernemers, biedt het START.huis ruimte om te experimenteren zonder de drempels die vaak bij een eigen fysieke locatie komen kijken. De ruimtes en mogelijkheden zijn divers; zowel horeca, handel als diensten kunnen hier hun plek vinden en dat tegen een symbolische vergoeding en een max. termijn van 1 jaar.

Naast het werken aan je eigen onderneming, biedt het START.huis ook tal van mogelijkheden om bij te leren over ondernemerschap en om contacten te leggen. Zo worden er regelmatig interessante workshops en lezingen gegeven door gevestigde organisaties met expertise rond ondernemen. Voor individuele begeleiding en advies op maat kan je dan weer terecht bij het START.loket en Shedidit. Bovenstaande initiatieven zijn gratis en toegankelijk voor zowel de startende als ervaren ondernemer in en rond Vilvoorde.

Voor klanten

Geen ondernemersdromen? Dan staat de deur ook gewoon voor jou open om een breed scala aan lokaal talent te ontdekken. Kom shoppen, maak kennis met de diensten in de verschillende kantoorruimtes of zet je gezellig neer in ons START.café. Elke maand kan je dankzij Vilvoordekunst ook nieuwe lokale kunstenaars ontdekken in de KUNST.gang.

Kom dus eens langs en steun lokaal talent. Samen maken we onze stad levendiger en b(l)oeiender!

Blijf op de hoogte via onze Facebook en Instagram pagina.

Download hier de digitale folder van het START.huis.