START.huis

Het START.huis, wat is dat?

Het START.huis is een initiatief van de stad Vilvoorde om het kernwinkelgebied te versterken en ondernemerschap te stimuleren.

Hier huizen startende ondernemers samen om hun product aan de man en vrouw te brengen. Je vindt hier dus verschillende winkels en concepten terug onder één dak; voor elk wat wils! Je kan in ons huis terecht om deze lokale starters te leren kennen én te steunen. Door in het START.huis te winkelen, geef je onze ondernemers immers dat extra duwtje in de rug.

Blijf op de hoogte via onze Facebook en Instagram pagina.

Het START.huis, waar is dat?

Momenteel kan je ons nog terugvinden in de Leuvensestraat 73 (vroegere Blokker). In maart verhuizen we naar de Leuvensestraat 29, ook gekend als het Ortshuis.

Op zaterdag zijn alle winkels in het START.huis geopend van 10 tot 18 uur. Op volgende dagen is een deel van de winkels open: woensdag 10 van tot 18 uur, donderdag van 13 tot 18 uur, vrijdag van 10 tot 18 uur.

Het START.huis, voor wie is dat?

Heb jij een schitterend idee of een topproduct dat je aan iedereen wil tonen of verkopen? Heb jij een talent dat je dringend met de wereld wil delen? Student, werkzoekend, werknemer, nieuw gezicht of oude bekende: werkelijk iedereen is welkom bij ons thuis. Wel even je voeten vegen, hé.

Je kan een ruimte huren voor een maand en maximum een jaar. Slechts eenmalig een fijne plek nodig voor een expositie of event? Dat kan ook, onze deuren staan open.

Praktisch

Samenwerkingsvormen:

  1. Vaste starter: Je huurt een plek voor min. 1 maand en max. 1 jaar voor 60 euro per maand per ruimte van ongeveer 15m².
  2. Pop-up starter: Je komt éénmalig in het START.huis staan voor verkoop, een workshop, infosessie, … Je hebt geen vaste standplaats, maar krijgt een ruimte toegewezen in functie van beschikbaarheid en rekening houdend met de aard van de activiteit. Je betaalt 15 euro voor ongeveer 15m² voor 1 dag.
  3. Artiest: Je bent kunstenaar, zanger, poëet, … en wil dit talent tonen in het START.huis. In functie van beschikbaarheid, kosteloos.
  4. Pop-up tasting: Je wil jouw product laten proeven en verkopen in het START.huis. Indien je ook gratis drank of eten aanbiedt aan de klanten, is dit kosteloos. Indien het enkel om verkoop gaat, val je onder de bepalingen in punt 2.

Heb je zin gekregen om samen te werken, of om te ondernemen en gewoon zelf aan de slag te gaan? Vul dan onderstaand formulier in. Wij staan in de START.blokken om jou te helpen.

Wens je voorafgaand of tijdens je ondernemersavontuur ondersteuning, klik dan hier.

CONTACT

Leuvensestraat 73
1800 Vilvoorde
e-mail: starthuis@vilvoorde.be
tel.: 02 255 47 55 (bereikbaar binnen de kantooruren van maandag tot vrijdag)