Toegankelijkheid van de stembureaus

Hieronder vind je een overzicht van alle locaties van de stembureaus in Vilvoorde. Op jouw oproepingsbrief vind je in welk stembureau je moet gaan stemmen.

In alle locaties is er een oprijplank voorzien om met de rolstoel binnen te kunnen in het stembureau. Per locatie is er 1 stemhokje voor mindervaliden.

Stedelijke sporthal

Kolveniersstraat 54

Naast de sporthal bevindt zich de parking van het Slachthuisplein. We voorzien enkele parkeerplaatsen voor mindervaliden. Er zijn ook bijkomende tijdelijke fietsenrekken geplaatst.

cc Het Bolwerk

ingang Olmstraat

Mindervaliden zullen toegang krijgen tot de inrit van cc Het Bolwerk (achter de verzinkbare paaltjes in de Olmstraat). Andere bezoekers kunnen in de buurt parkeren of op de parking van de Rooseveltlaan.

Lokaal Dienstencentrum De Meer

Harensesteenweg 72

Aan het lokaal dienstencentrum voorzien we parkeerplaatsen voor mindervaliden. Andere bezoekers kunnen gebruikmaken van de parking aan LDC De Meer.

Sportaccommodatie Hazeweide

Tulpenstraat 2

In de Tulpenstraat voorzien we parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Stedelijke basisschool Kinderkoppen

Vlierkensstraat 49

In de Vlierkensstraat voorzien we parkeerplaatsen voor mindervaliden. Andere bezoekers kunnen gebruikmaken van het Hoppinpunt.

culturele en sportinfrastructuur .K

Streekbaan 189A

In de Streekbaan voorzien we parkeerplaatsen voor mindervaliden. Andere bezoekers kunnen gebruikmaken van de parking van de culturele en sportinfrastructuur .K.

Stedelijke basisschool De Groene Planeet

Trekelsstraat (Karel) 36

In de Trekelsstraat (Karel) voorzien we parkeerplaatsen voor mindervaliden. Andere bezoekers kunnen gebruikmaken van de parking van de school.

Stedelijke basisschool De Doening

Aarschotsestraat 94

In de Aarschotsestraat voorzien we parkeerplaatsen voor mindervaliden.