Uprising studio: opnamestudio voor muzikaal talent

De Uprising Studio is een opnamestudio van de stad Vilvoorde ter ondersteuning van jonge muzikanten. Zij kunnen op een laagdrempelige manier gebruik maken van deze studio om muziek op een professionele manier op te nemen. Bij de huur van de studio is er professionele begeleiding inbegrepen.

Wanneer kan je de studio gebruiken

De opnamestudio is doorlopend open, maar je kan hem alleen gebruiken op afspraak. Zie onderaan deze pagina voor meer details.

Waar vind je de studio

Uprising Studio
Eggenpad 1
1800 Vilvoorde

Hoeveel betaal je voor het gebruik van de studio

Inwoners van de gemeenten Vilvoorde, Machelen, Zemst, Steenokkerzeel en Grimbergen kunnen de studio huren aan het volgende tarief:

  • 6 euro per uur voor een maximum van 4 personen.
  • Vanaf het 5e groepslid betaal je 1,50 euro per persoon per uur extra.
  • De eerste 10 uur zijn gratis.

Ben je geen inwoner van bovenstaande gemeenten? Dan betaal je 11 euro per uur voor groepen tot 4 personen en 3,50 euro per persoon per uur vanaf het vijfde groepslid.

Voorwaarden

  • Het gebruik van de opnamestudio gebeurt altijd onder begeleiding van een studioverantwoordelijke. Gebruikers dienen de richtlijnen van die studioverantwoordelijke te volgen.
  • Roken, eten en drinken is verboden in de opnamestudio. Alleen water is toegestaan.
  • Lees zeker eerst het gebruikersreglement voor meer afspraken over het gebruik van de Uprising Studio.

De opnamestudio boeken

Om de Uprising studio te boeken, stuur je een aanvraag naar vrije.tijd@vilvoorde.be met als onderwerp ‘Uprising Studio’.

Je zal een mail terugkrijgen met de vraag om je te registreren als gebruiker. Na die registratie spreken we een concrete datum af voor het gebruik van de opnamestudio en voor een eenmalig, kort info-overleg over het gebruik van de studio (info over betaling, gebruikersreglement,…).