Hall9

Hall9, gelegen in het ASIAT park in Vilvoorde, is de eerste klim- en boulderzaal in de Brusselse Noordrand.

Boulderen is een olympische discipline binnen de klimsport waarin je klimt zonder touwen en waar je enige beveiliging de valmatten zijn.
Met een oppervlakte van 1400m² is er plaats voor een Kids Zone van 400m², met een boulder eiland, Ninja-Warrior zone en een zone om op lengte te klimmen met een automatisch beveiligingssysteem. Onze Boulder Zone voor jongeren en volwassenen is zo’n 600m² groot, met 100 boulder problemen en 8 moeilijkheidsgraden.

Hall9 is elke dag van het jaar geopend (op kerst- en nieuwjaarsdag na).

De Kids Zone van 400m² is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is een zone waar kinderen spelenderwijs kunnen (leren) klimmen. Er is een boulder eiland met een glijbaan, 10 automatische beveiligingssystemen om op lengte te klimmen en een Ninja-Warrior parcours.

Kinderen kunnen zo op een leuke manier de wetten van de zwaartekracht uitdagen en hun coördinatie ontwikkelen.

De Kids Zone is speciaal ontwikkeld zodat kinderen en jongeren spelenderwijs het klimmen leren kennen. We raden ouders van beginnende klimmertjes aan om enkel in de Kids Zone te blijven. De Boulder Zone is echter ook toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar. Je bekijkt het verschil tussen de beide zones best als volgt : de Kids Zone is een speelse zone en de Boulder Zone daarentegen is een sportieve zone. In de Boulder Zone verwachten we van kinderen dat ze zich rustig gedragen en de concentratie van de andere klimmers respecteren. 

We raden je aan in het weekend en op woensdagnamiddag te reserveren voor de Kids Zone via onze website.

De V-Pas geldt voor de normale toegansprijzen, de 10-beurtenkaarten en de jaarabonnementen. 

De V-Pas is niet cummuleerbaar met andere acties.

We organiseren wekelijkse lessen voor kinderen tijdens het schooljaar en vakantiekampen tijdens de Vlaamse Schoolvakanties. Dit doen we samen met vzw Klimschool Zuid.

Adres

Adres
ASIAT-Park Kerkhofstraat 8b, 1800Vilvoorde
GSM
0456154795
E-mail
hello@hall9.be
Website
www.hall9.be