Vrijetijdsmarkt

Op de vrijetijdsmarkt kan je kennismaken met het uitgebreide verenigingsleven en vrijetijdsaanbod in Vilvoorde. De vrijetijdsmarkt vindt jaarlijks plaats in de zomer.

Iedere vereniging toont op een ludieke manier zijn programma. Vaak hoort daar ook een drankje of hapje bij, dat de verenigingen aanbieden aan de bezoekers. Er is ook een podium op de vrijetijdsmarkt, waarop enkele verenigingen via theatrale, muzikale en sportieve acts tonen wat ze te bieden hebben.

Volgende editie

De volgende editie gaat door op 18 september 2022, tijdens de Autovrije Zondag. Dit jaar kan je de vrijetijdsmarkt vinden in de Guldenschaapstraat, de Leuvensestraat, de Bergstraat en op de Varkensmarkt. Aansluitend op de Vrijetijdsmarkt kan je ook Plein Publicq bezoeken op de Grote Markt.

Haal dit jaar een bingokaart op bij het infopunt van de stad. Neem je deel aan acht verschillende activiteiten en zijn alle vakjes doorgekruist mag je een prijs ophalen bij het infopunt. 

Wil je nu al inschrijven bij een vereniging of heb je nood aan info? Mail dan naar info@vilvoorde.be om alles te weten over het aanbod in onze stad.