Winters Vilvoorde

Iedereen kan Winters Wandelen en op schattenjacht

Traditioneel kan elke Vilvoordenaar tijdens de kerstvakantie terecht in de spiegeltent op de Grote Markt. Dit jaar kunnen we door de coronamaatregelen dergelijk aanbod niet voorzien.

Veel mensen trokken dit jaar al de wandelschoenen aan in Vilvoorde. De wandel- en zoektochten in de zomer waren een groot succes. Ondanks het winterweer, blijft wandelen populair. Daarom breiden we deze winter opnieuw het aanbod uit met twee interactieve wandelingen
Deze wandelingen zijn nog beschikbaar tot 28 februari, aan het einde van de krokusvakantie..

SUPER SECRET


Wat: Cluedo-spel 
Waar: park Drie Fonteinen
Doel van het spel: word detective en los de case op. Je wordt hierbij geholpen door de virtuele commissaris Maurits, een chatbot in Messenger. 
Leeftijd: 8-14 jaar

Het GOK (Geheim Opsporingskorps/) is een dievenbende op het spoor! Ze hebben de hulp nodig van enkele superdetectives om de dader te vinden van een grote diamantdiefstal. Onderzoek de sporen in het park en wijs de dader aan. Maar wees voorzichtig op je speurtocht, want deze missie is top secret! Om erachter te komen wie de dief is, hebben jullie natuurlijk een detectivegadget nodig: de Super Secret, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luister je de dader af en ontcijfer je geheime boodschappen. Neem via Facebook Messenger contact op met de commandant van het GOK en het speurwerk kan beginnen! 

Voor je vertrek kan je een verdachtenlijst afprinten die je vanaf 18 december hier zal terugvinden.

MEER INFO OVER HET SUPER SECRET SPEL
Dit spel is niet meer beschikbaar

CRAZY HORSE WANDELING


Wat: Wandelzoektocht met Messenger Chatbot
Waar: Houtem
Doel van het spel: Punten verdienen door tijdens de wandeling leuke opdrachten te doen en foto’s te nemen. 
Leeftijd: 3-12 jaar

Ga je mee op avonturentocht met de Crazy Horse ? Dit gek paard stelt onderweg allerlei gekke vragen en heeft opdrachten voor jullie klaar. Zelf is hij ook wel een beetje loco. Hij houdt van frietjes, suikerspinnen, spelen op de tablet en zijn liefje Marie, maar hij gaat ook graag naar buiten want daar is veel te beleven! Dit krijg je allemaal te zien in de filmpjes en foto’s die hij doorstuurt via Messenger.

Je doet een wandeling in Houtem terwijl je foto’s neemt en opdrachten uitvoert. Voor het vertrek kan je een routekaart met fotodetails afprinten.

MEER INFO OVER DE CRAZY HORSE WANDELING
Dit spel is niet meer beschikbaar