Winters Vilvoorde

Welkom op Winters Vilvoorde!

Drie weken pure winterpret op de Grote Markt.

Vanaf 15 december tot en met 7 januari nodigt de stad Vilvoorde jou en je gezin uit om te genieten van een betoverende winterervaring op de Grote Markt. Laat je onderdompelen in een sfeervolle ambiance vol ontdekkingen en belevenissen, met als stralend middelpunt onze unieke Spiegeltent. Hier staat urenlang feestplezier op het programma met dans, muziek en gezelligheid voor alle leeftijden.

Iedere week hetzelfde concept

Winters Vilvoorde gaat van start met een feestelijk openingsweekend voor het hele gezin. Daarna zijn we drie weken lang geopend op woensdagen vanaf 12 uur, op donderdagen en vrijdagen vanaf 14 uur en op zaterdagen vanaf 12 uur. Elke dag heeft een eigen concept, elke week in een ander jasje. Daarnaast organiseren we ook een aantal aparte evenementen en een feestelijke programmatie voor Nieuwjaar.

Ontdek het programma

Laat de winterpret beginnen en maak van deze feestdagen een onvergetelijke periode vol warmte, gezelligheid en ontdekkingen. Benieuwd naar ons programma? Ontdek hieronder wat Winters Vilvoorde voor jou in petto heeft!

in de kijker