Uprising Support: coaching

Naast een opnamestudio en podiumkansen biedt Uprising nog andere ondersteuning in de vorm van coaching, info, vorming en subsidies.

Jaarlijks organiseert Uprising een (gratis) zang- en podiumcoaching in aanloop naar de volgende Uprising Stage. Die is bedoeld voor beginnende muzikanten die hun kans willen wagen op het podium van Uprising Stage en hun zang- en podiumskills graag nog willen bijschaven. Interesse? Vul dan het inschrijvingsformulier voor Uprising Support in alsook het inschrijvingsformulier voor Uprising Stage.

Ook kan je je kandidaat stellen voor de DJ-contest. Als je daarvoor geselecteerd wordt kan je genieten van een uitzonderlijke DJ-coaching in de vorm van 4 ‘DJ-workshops’ en een ‘masterclass DJ’. Meer info en inschrijven: hier.

Bij gelegenheid organiseert Uprising nog andere coachingstrajecten (spoken word, …) of informatieve avonden. Houdt onze instagram-pagina in het oog als je niks daarvan wil missen.

Je hebt vragen over speelkansen? Of je wil aan een muziekwedstrijd deelnemen maar je weet er weinig over? Wat met sabam? Enzovoort. Uprising probeert je hierbij te helpen. Soms rechtstreeks, maar evengoed door je door te verwijzen naar andere instanties, interessante websites, … Uprising heeft veel contacten met andere organisatoren en/of ondersteunende instanties en kan je bijgevolg heel waarschijnlijk op de juiste weg helpen.

Ook biedt de stad subsidies voor lokaal talent. Wil je je eerste dichtbundel uitbrengen? Of een eerste videoclip opnemen? Misschien kom je dan wel in aanmerking voor een financiële ondersteuning.

Als je daarover vragen hebt, kan je mailen naar vrije.tijd@vilvoorde.be met als onderwerp ‘Uprising Support’. Of vul het inschrijvingsformulier in en geef daarin aan dat we je mogen contacteren voor een gesprek.

Instagram: uprising_1800