Far-West is van jou. Maak er iets van!

Vanaf september 2022 komen we met het project ‘Vilvoorde is van jou. Maak er iets van’ naar de wijk Far-West!

Woon jij in Far-West? Laat dan van je horen.

Vanaf 1 september kan je op mijn.vilvoorde.be jouw idee plaatsen. Het verzamelen van alle online ideeën en dromen voor Far-West loopt nog tot midden oktober.

Of schrijf zaterdag 1 oktober in je agenda, want dan is het ideeënmarkt in Far-West! Op de ideeënmarkt kan je aan verschillende tafels in gesprek gaan met de experten van de stad. We luisteren naar elk idee en noteren alles. Dit kan tussen 14 en 17 uur. De locatie is lokaal dienstencentrum Far-West, Duchéhof (Maurits) 104a. Voor de allerkleinsten is er een kinderhoekje. Alle bewoners van Far-West krijgen voor de ideeënmarkt nog een uitnodiging per brief. Inschrijven is niet nodig.

Je kan je idee ook opschrijven en in een ideeënbox steken. De ideeënboxen vind je momenteel in Moskee Annasr (Mechelsesteenweg, 89) en de Asiat Kiosk (Mechelsesteenweg, 255). Je kan je ideeën ook komen afgeven in het lokaal dienstencentrum Far-West.

Woon je niet in Far-West en ben je benieuwd wanneer jouw wijk aan de beurt is

Tussen 2021 en 2024 komen alle 8 Vilvoordse wijken opeenvolgend aan bod. De volgorde komt overeen met het cijfer op dit kaartje. In het schooljaar 2021-2022 kwamen we reeds naar de wijken Faubourg, Koningslo en Houtem.